Okay
  Public Ticket #199585
New Wordpress and "Details about this review"
Closed

Comments

  • Tommy started the conversation
    Updated to the latest 3.9, all my details are no longer displaying on the post edit page or on the live page...
  • Tommy replied

    Matter of fact, all the custom taxonomies are gone.  I updated one of my other sites that is a test site and all went well but it doesn't have all the extra taxonomys so i screwed up.  Will your next update find the existing stuff in the database or is it all lost?

  • Tommy replied

    All of them are listed in the mini-site settings as before but not showing up on the edit page or the live site.

  •  321
    Brian replied

    I upgraded my live demos to 3.9 and everything including details and minisites are working correctly. The issue must be coming from something else and we'll need to isolate the issue to see what's causing. First thing to try is completely disable all of your plugins, then re-download a new copy of the theme from ThemeForest and overwrite all of your current theme files on your server with a fresh copy and see if that fixes the issue. You won't lose any content or settings since those are stored in the database, but if you have made any changes directly to any of the theme code then you should make a backup of your current theme files so you don't lose your changes.

  • Tommy replied

    I redownloaded the files and uploaded them again.  It was the same version (1.10) but re-uploading the files seems to have worked.  I see the custom taxonomies and the detail in the admin area and on the live site... thank God! I'll check some other stuff but I do not understand what went wrong as everything was by the book on the updates with no errors...

  • Tommy replied

    All the options are now showing up in the Ultimate WP Search Plugin as well ...

  • Tommy replied

    Yeah, once i tested the save option, it went back to doing the same thing.  I have downloaded the files two times now and reuploaded them several times, it's not working at all now.  All plugins are disabled.

  • Tommy replied

    This is a pretty big client so any thoughts or other recommendations would be greatly apprciated ...  :)

    http://florida.thepatientchoice.com/skilled-nursing-facility/lady-lake-specialty-care/

     

  • Tommy replied

    I saved the taxonomies again using the button where they are at in the settings page and they re-appeared and the details and all custom data...  when I then click the main save button for the regular settings, they disappear again.  no plugins are active.

  • Tommy replied

    I have confirmed it now many times, when i click "confirm taxonomies" they all come back.  When I then save site settings using the button at the top, they disappear. 

  • Nils replied

    Atfer updating my minisites with all settings are gone too. I have managed to get my articles back (creating minisites with the exact names and slugs), but all the taxonomies, ratings, etc. are gone. :/

  •  321
    Brian replied

    Sounds like an issue with WordPress perhaps. Let's see if we can get the error so we can troubleshoot it. Look in your error_log on your server and tell me what fatal error(s) you're seeing that popup after clicking save settings. If you need help finding your error_log your web host can help you find it.

  • Steven replied

    Has anyone figured out a fix?

  • andy replied

    Similar problem for me. When creating a review post on minisite the editor scores have disappeared and so have the badges and awards I created. I checked the theme options and everything is there. On the home page the Top 10 carousel is blank. All worked fine before WP3.9 upgrade. Any fix??

  •  321
    Brian replied

    There is a known issue with Flavor and WordPress 3.9. I'm looking into a fix at the moment. You'll need to revert to 3.8 until I can get this fixed. Thanks for your patience.

  • Steven replied

    Have you figured out a fix for this?

  •  321
    Brian replied

    Yes, it was fixed in Flavor 1.11 which was released several days ago, please update your theme.

  • Steven replied

    How do I update my theme?

  • Kinshuk replied

    Download fresh copy of theme from themeforest. Open your FTP client. Log in and change the updated files. I can do this for you. 

  •  321
    Brian replied

    Also check out the update log for Flavor located here: http://industrialthemes.ticksy.com/faq/1005