Okay
  Public Ticket #176049
Major Peoblem/Theme Broken
Closed

Comments

  • Rebecca started the conversation
    two days ago, I opened my site to the white screen of death. After much haggling, my server claims it's a theme issue. Anyway, during all of that process, they did a full restoration of my site from backups to see if they could resolve the issue. Now I've lost my mini-sites and the only posts that can be seen are the ones not under minisites, Where might I find them, is there a way to restore the whole thing to how it was before? It's all one big mess. If possible, Id like to ultimately make the switch to Explicit, that doesnt require minisites. Right now, I can't access nearly 2000 posts. Any help would be greatly appreciated!' Rebecca
  •  321
    Brian replied

    The posts are probably still there and you likely need to just re-create the names of your minisites so the articles get matched back up to their parent minisites. Make sure specifically that the slugs of the minisites match exactly what they used to be (make sure the names match too for good measure). Then other parts of the minisites, for instance the ratings and details, will get matched back up automatically if you add those into the minisites, because that information is stored for each post and doesn't get deleted just because you remove it from the theme options.

  •   Rebecca replied privately
  • Rebecca replied

    Since I wrote the last ticket, I've been able to find the articles, but if you click on anyone of them, it says "URL not Found." Any suggestions on how to fix this? I also dont think ratings have been saved.

     

    Rebecca

  •  321
    Brian replied

    Rebuild your permalinks which will help with 404s. Go to settings >> permalinks and click Save. Not sure about the ratings thing...

  • Rebecca replied

    Thanks. I figured out the ratings thing, so I'll just rebuild the Permalinks and I should be good to go.